• TOP Retailer Europe 2022
  • Fast delivery
  • Large selection
  • Excellent service

LeMieux

LeMieux är ett känt varumärke inom hästvärlden och är specialiserarade på högkvalitativa produkter för häst och ryttare. Varumärket grundades av Robert Lemieux och lanserades först 2004. LeMieux är känt för att erbjuda produkter som kombinerar teknisk innovation, högpresterande material och stilfull design för att möta behoven hos både hästar och ryttare.

Här är några områden där LeMieux erbjuder produkter:

- Sadelunderlägg och täcken: LeMieux är särskilt känt för sina innovativa och ergonomiska sadelunderlägg och täcken som är designade för att ge komfort, skydd och prestanda för hästen.

- Hästskydd: Varumärket tillverkar olika typer av benskydd till häst som är utformade för att erbjuda stöd och skydd under träning och tävling.

- Hästvårdsprodukter: LeMieux erbjuder även produkter för hästvård såsom borstar, kammar och andra tillbehör som underlättar skötseln av hästens päls och hovar.

- Ridkläder: För ryttarna tillhandahåller LeMieux även kläder och tillbehör, såsom sadelväskor och ridhandskar, som kombinerar funktionalitet med stil.

LeMieux har blivit känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation inom hästutrustningsindustrin. Produkterna har fått positiv feedback för både deras prestanda och estetik. Varumärket har ofta samarbetat med professionella ryttare för att utveckla och testa sina produkter, vilket bidrar till att säkerställa att de möter de höga kraven från tävlingsryttare och hästägare.

Hos oss på Hogsta Ridsport kan du köpa ett urval av LeMieux produkter. Behöver du hjälp med något eller om du har frågor så tveka inte att kontakta oss via telefon 08-759 05 07 eller via e-post: info@hogstaridsport.com

12 products

Mesh Brushing Boots - Black
Fleece Wrapround boots - Black
Fleece Wrapround boots - White
Safety Stud Tap - Black
Safety Stud Tap - Blue

Safety Stud Tap - Blue

LeMieux

€29.75
Safety Stud Tap - Red

Safety Stud Tap - Red

LeMieux

€29.75
Suede Dressage Saddle Pad - Black
Suede Dressage Saddle Pad - White
Fleece edge mesh brushing boots - Black
Fleece edge mesh brushing boots - White

You have seen 12 out of 12 products